Csempebolt és Fürdőszoba Szalon Bonyhád - Hogy önnek könnyebben menjen a munka

HOGY ÖNNEK KÖNNYEBBEN MENJEN A MUNKA!

Nézzük, miben más a legfiatalabb KERAFLEX A LIGHT S1 (C2TE S1). Bizonyára feltűnik az elnevezésben a „light” szó, aminek jelentése könnyű, könnyed.

Nézzük, miben más a legfiatalabb KERAFLEX A LIGHT S1 (C2TE S1). Bizonyára feltűnik az elnevezésben a „light” szó, aminek jelentése könnyű, könnyed. A kifejezés két dologra utal. A termék 25 kg-os zsákok helyett 20kg-os zsákokba kerül. Ijedtségre semmi ok, hiszen ez nem azt jelenti, hogy több kiszerelést kell vásárolnunk egy adott munkára, mint a hagyományos 25 kg-os ragasztókból. Éppen ellenkezőleg!

A ragasztóhabarcs könnyű adalékanyaggal készül, ennek eredményeképpen a kiadóssága jelentős mértékben megnő. Egy 20 kg-os zsák bekeverése közel hét m2 burkolásához elegendő ragasztót eredményez! A kiadósság mellett az is fontos érv, hogy egyszerre 25 helyett csak 20 kg tömegű egységeket kell emelgetnie a vele dolgozó szakembereknek. És ez még nem minden!

A hab a tortán, hogy a rendkívül könnyű használhatósága! Gyerekjáték vele a munka. 

Egy egész napon át tartó tesztelés után a burkolók ezt nyilatkozták:
„Egyáltalán nem terheli meg a csuklót, mintha tejszínhabot kenegettem volna”!

A fent leírtakat figyelembe véve a „light” elnevezésnél nem is lehetne jobb szóval jellemezni a terméket. Különösen alkalmas nagy felületek burkolásakor, amikor egyszerre sok ragasztót kell használni és megállás nélkül kenjük fel az aljzatra az anyagot. 

A névben felfigyelhetünk egy fontos megjelölésre is. Ez az S1 az EN 12004-es európai szabvány jelölése, amely a cementkötésű ragasztóhabarcsok rugalmasságát, alakíthatóságát jelöli. A termékből készült próbatest lehajlása nagy műgyanta tartalmának köszönhetően 2,5 és 5 mm között van. Ez a nagyfokú rugalmasság lehetővé teszi a ragasztó nagymértékű mozgását és nyírófeszültségeknek való ellenállását.

Bizonyított tény, hogy az aljzat és a burkolat között - különböző anyagjellemzőik és más vastagságuk miatt - hőmozgások okozta nyírófeszültségek lépnek fel. Manapság egyre divatosabbak a nagy formátumú burkolatok. Minél nagyobb egy lap élhossza, annál nagyobb lesz a hőmozgása, ebből adódóan a ragasztóra ható nyírófeszültség is megnő. A KERAFLEX LIGHT S1tökéletesen igazodik a mai trendekhez, nyugodt szívvel alkalmazhatjuk nagyméretű kerámialapok burkolásához is, akár kül-, akár beltérben.

Ha szükségünk van egy megbízható ragasztóra, amivelragaszthatunk nagyformátumú lapokat is, használhatjuk nagy igénybevétel esetén is, nem bőrösödik be gyorsan és függőleges felületeken sem csúszik meg, ráadásul ezt mind gazdaságosan szeretnénk megtenni úgy, hogy közben a munka szórakozásnak tűnik, és a derekunkra is vigyázni szeretnénk, akkor a megoldás megérkezett : KERAFLEX LIGHT S1.

További információért forduljon bizalommal hozzánk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06-20-800-9009-es számon.

                

                 Címünk:
                7150 Bonyhád
                Dózsa György utca 2/b
                 Nyitva tartás:
                Hétfő-Péntek  08:00-17:00
                Szombat         08:00-12:00