Csempebolt és Fürdőszoba Szalon Bonyhád - Szakember ajánló

Amennyiben Még Nem találta meg a megfelelő szakembert, mi ajánlunk Önnek.

 A tökéletes végeredményhez nem elég jó burkolólapot választani. Két nagyon fontos dologtól függ még:

  • A burkolótól, annak szaktudásától, a tapasztalatától, hogy mennyire tartja be a szakmai előírásokat, hogy mennyire érdekli a munkája végeredménye, menynyire törődik azzal, hogy maradandót alkosson.
  • A burkolási segédanyagok - ragasztók, fugázók, rugalmas hézagkitöltő anyagok, vízszigetelések, stb. - minőségétől, „tudásától”, valamint ezek helyes kiválasztásától és beépítésétől.

    A jó szakembert Önnek kell megtalálni, de adhatunk néhány támpontot, tippet, hogy mire figyeljen a kiválasztás során!

jomunkasember2.jpg6 tipp, hogy mire figyeljen oda a szakember kiválasztásánál:

Gyűjtsön róla ajánlást - Egy burkolót legjobban a munkái, valamint a megrendelői vélemények minősítenek. Ha egy szakember jó munkát végez, a megrendelők általában elégedettek vele, és bátran ajánlják másoknak is.

  1. Gyűjtsön róla minél több információt - Mennyire megbízható a szakember?  Mennyire tartotta a szavát (akár a határidőt, akár az árat illetően)? Ha korábbi megrendelői nem nyilatkoznak túl pozitívan a szakemberről a határidőket illetően, akkor semmi nem garantálja, hogy Önnél ugyanezek a dolgok nem fognak problémát okozni.
  2. Kérjen tőle referenciát - Ma már nagyon sokan tudatosan készítenek ilyen jellegű felvételeket, melyekből megbizonyosodhat arról, hogy a burkoló valóban szép és esztétikus munkát végez-e.
  3. Tudja meg, hogy hogy a szakember hogyan kezeli a problémás eseteket - A szakember által készített burkolattal az elmúlt időszakban voltak-e problémák (felválások, repedések), melyeket javítani kellett? Hogyan és milyen gyorsan reagált a problémára, mennyire volt segítőkész? Mennyi időn belül javította ki a problémát?
  4. Győződjön meg arról, hogy a szakember számlaképes-e - Nem elhanyagolható szempont a szakemberválasztás során az sem, hogy a mester számlaképes legyen. Ha vitára kerül sor, a munkavégzéshez köthető számlák megléte elengedhetetlen. Csak abban az esetben érvényesítheti a garanciát, ha elteszi a bizonylatokat, számlákat!
  5. Szerezzen információt arról, hogy milyen anyagokat használ a munkája során – Gyakran előfordul, hogy amikor a burkolás költségeit tervezik, csak a burkolat árára és a munkavégzés költségeire gondolnak a megrendelők. Nagyon kevesen kalkulálnak a segédanyagokkal – hiszen ezek nem látszanak –, pedig ezek az anyagok határozzák meg a burkolat időtállóságát, élettartamát! 

Bízunk benne, hogy a fenti tippek segítenek abban, hogy a kivitelezéshez az Önnek leginkább megfelelő szakembert találja meg, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett lehessen.

 

                

                 Címünk:
                7150 Bonyhád
                Dózsa György utca 2/b
                 Nyitva tartás:
                Hétfő-Péntek  08:00-17:00
                Szombat         08:00-12:00