Csempebolt és Fürdőszoba Szalon Bonyhád - Házhozszállítás

AZ Önök Által vásárolt termékeket, igény esetén kedvező díjtétel mellett házhoz szállítjuk, mivel az általunk forgalmazott termékek Igen sérülékenyek, érdemes ezt a szolgáltatást igénybe venni. 

Tolna megye területén belül saját kisteherautóval végezzük a házhoz szállítást, míg a megyén kívül futárszolgálat segítségével.

Amennyiben saját fuvarral szállítjuk a megrendelt árut, úgy próbálunk az Önökkel előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkezni. Ebben az esetben kérhetik a kiszállítást, akár munka után a délutáni órákban. Ilyenkor segítünk az árút tételesen átvenni Önnek, illetve az árú épségét leellenőrizni. 

Futárszolgálatos szállítás esetén feladástól számított 2 munkanapon belül szállítja a partner cég a termékeket. Ilyenkor sajnos nem tudjuk pontosan megmondani mikor érkezik a szállítmány. viszont küldünk Önnek egy csomag követő kódot, amivel a futárszolgálatnál érdeklődhet a csomagja felől.

Fontos!

Mindkét esetben, futárszolgálatos vagy saját szállítás esetén az árút a teherautó mellé pakolják le, épületbe ill. emeletre való felhordása a vevő feladata. Mivel a burkolatok 20-25 kg-os egységcsomagba szállítjuk, javasoljuk, hogy átvételkor legyen a helyszínen 2 egészséges férfi ember aki segít a bepakolásban.

Házhozszállítási árainkról üzletünkben érdeklődhet.

                

                 Címünk:
                7150 Bonyhád
                Dózsa György utca 2/b
                 Nyitva tartás:
                Hétfő-Péntek  08:00-17:00
                Szombat         08:00-12:00