Csempebolt és Fürdőszoba Szalon Bonyhád - Csempebolt és Fürdőszoba Szalon Bonyhád

 

 

 

Sajtóközlemény

A Beatis 2002 Kft eszközbeszerzése és informatikai fejlesztése

 2022.10.10.

A Beatis 2002 Kft. fejlesztési projektje a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg, 6,4 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás segítségével. A fejlesztés célja a 46.13 - Fa-,építési anyag ügynöki nagykereskedelme tevékenység fejlesztése, melynek keretében targonca beszerzésére, és a vállalkozás informatikai rendszereinek fejlesztésére került sor.

Vállalkozásunk burkolólap és szaniteráru kereskedelemmel foglalkozik. Bemutatótermi értékesítés után magyarországi nagykereskedőktől és gyárképviseletektől szerezzük be, a vevők által kiválasztott árut az általuk megrendelt pontos mennyiségben.

A pályázat keretében a vállalkozásunk technológiai ellátottságának, illetve az informatikai rendszereinek korszerűsítését végeztük el. A projekt célja elsősorban a működés hatékonyságának javítása az anyagmozgató gép beszerzésével, és a vállalkozás belső dokumentációjának megfelelő minőségben, és biztonságban történő digitalizációja, a megvásárolni kívánt informatikai eszközök segítségével.

Jelen beruházás megvalósulásával a vállalkozásban növekszik a hatékonyság, és megnövelt kapacitás áll majd rendelkezésre, rövidebb határidővel és nagyobb pontosság mellett tudunk szállítani az ügyfeleink nagyobb megelégedettsége érdekében.

A beruházással a cég a szolgáltatási tevékenységébe illeszkedő és minőséget javító infrastruktúra, illetve eszköz birtokába kerül, illeszkedve ezzel „Ginop_Plusz-1.2.2-22” azonosító számú és „Magyar Falu Vállalkozás-Újraindítási program” című pályázati felhíváshoz.

Kedvezményezett neve BEATIS 2002 Szállítmányozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt megvalósítási helyszíne: 7181 Tevel, Vásártér út 172/2.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.05.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00343

További információ kérhető:

Borsos Benjamin

Elérhetőség: +3620800909

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                

                 Címünk:
                7150 Bonyhád
                Dózsa György utca 2/b
                 Nyitva tartás:
                Hétfő-Péntek  08:00-17:00
                Szombat         08:00-12:00