palyazat

Fürdeni szeret vagy zuhanyozni?

Fürdőkádat vagy zuhanykabint válasszak? Sokunkban hangzott már el a kérdés. A fürdőszoba átalakításnak talán az egyik legnagyobb dilemmája.

Könnyebb helyzetben vannak akik akkora fürdőszobával rendelkeznek, hogy kényelmesen elfér benne a fürdőkád és a zuhanyzó is.

A kisebb térrel rendelkező családoknak sem kell kompromisszumot kötnie.

Válasszon olyan fürdőkádat, amelyben a gondos tervezésnek köszönhetően kialakításra kerül egy tágas lábrész, ahol zuhanyozni is lehet.

Tökéletes megoldás egy aszimmetrikus kád vagy egy különleges kialakítású kád, kádparavánnal kombinálva.

A legtöbb aszimmetrikus sarokkádat úgy alakították ki, hogy a fekvő felület a belső sarokba került, így teljes rálátás nyílik a fürdőszoba egészére.

A fordított állású kádakat úgy alakították ki, hogy fekvő rész a külső felületen helyezkedik el, így a belső részen egy kádparavnnal kialakítható egy tágas zuhanyzótér.

Kádparaván közül választhat fix, vagy akár kifelé és befelé nyíló változatot is. Ebben az esetben a falra felhajtva nem akadályozza a kényelmes beszállásba a kádba. A fix kádparavánokat akár kérheti törölközőszárítós változatban is. Érdemes vízlepergető réteggel ellátott kádparavánt választani, ami megkönnyíti a takarítást.